PANSİYONDA KALAN ÖĞRENCİLERIMİZ ASELSAN'DA

Okulumuzda yatılı okuyan 104 öğrencimizden, afet sebebiyle ailelerinin yanına dönemeyip halen pansiyonda kalan 20 öğrencimiz, ASELSAN Öğrenme ve Gelişim Müdürlüğü tarafından  6 Şubat 2023 Cuma günü ASELSAN Macunköy yerleşkesinde misafir edildiler.

11.02.2023 1299

Öğrencilerimiz bugün pansiyonlardan ASELSAN araçları ile alındı, Macunköy yerleşkesine ulaştırıldı.

ASİL Kafe'de  öğlen yemeği yendi, ASELSANlı abi ve ablalarıyla sohbet ettiler. UGES Hacim Kamoy holünde ürün ve sistemler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Haberleşme ve Bilgi Teknolojileri Sektör Başkanlığı üretim holünde sistemler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Aselsan Sağlık Birimi tarafından temel ilkyardım bilgileri semineri gerçekleştirildi, öğrencilerimize temel ilkyardım çantaları verildi.

Öğrencilerimiz ASELSAN araçları ile pansiyonlarına bırakıldı.

Öğrencilerimiz için bu güzel düşünceyi hayata geçiren ASELSAN Öğrenme ve Gelişim Müdürlüğüne, organizasyondaki büyük destekleri için başta ASİL Derneğine, ASELSAN Hukuk Müşavirliği Müdürlüğüne, Sağlık Birimi ile Kurumsal İletişim Müdürlüğüne teşekkür ve saygılarımızı sunuyoruz.

11-02-2023